Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Laminant Parke Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Laminant Parke Modelleri

Evlerin ve iş yerlerinin zemin kaplamasında insanları en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelen laminant parkeler yeni çıkan modelleri ile insanlara diledikleri gibi zemin dekorasyonu oluşturma imkanı sunmaktadır. Laminant parkeyi kullanışlı olduğu için tercih eden insanların bu parke türünün en beğendikleri yönü olarak sağlamlığı ve kolay temizlenebilir olmasıdır. Laminant parkeler yeni çıkan modelleri ile insanların tüm ihtiyaçlarına karşılık verebilmektedir. Ofislerde tercih edilmesinin nedenlerinden biriside eşyalara karşı dayanıklı olması ve kolay temizlenebilmesidir.
Laminant Parke Modelleri


Laminant parke modellerinin günümüzde en çok tercih edilen modellerinden birisi üzerinde çeşitli desen ve motiflerin olduğu parkelerdir. Evlerin salonlarında farklı bir hava yakalamak isteyenlerin tercihi haline gelen bu modeller zemin kaplamada insanların en çok beğendi laminant parke modeli arasında yer almaktadır. Evlerinde zemin kaplama dekorasyonu yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği model olan halı tipi parkeler kullanışlı olması ile de büyük beğeni toplamaktadır. Evlerinin zemininde halı kaplaması yerine bu tarz parke modelleri ile dekorasyon yapmayı tercih edenler hem görünüm açısından diledikleri modele sahip olabilmekte hem de kalite ve kullanışlı olması açısından uzun yıllar kullanabilmektedir.
Parke Modelleri


Zemin kaplamada kalite ve görselliği bir arada tutmak isteyenlerin ilk tercihi haline gelen laminant parkeler açık ve koyu renk modelleri ile her türlü dekorasyona uyum sağlayabilmektedir. Evinde klasik bir hava oluşturmak isteyenler için kahverengi laminant parkeler ideal bir model olurken, evlerinde daha modern bir dekoratif hava yaratmak isteyenler için ise açık renkteki laminant parke modelleri tercih edilmelidir. Günümüzde en çok tercih edilen koyu renkteki laminant parkeler birçok dekorasyon türüne uyum sağladığı için insanların gözdesi olmaktadır.



Laminant parke modellerinden bir diğeride kilitli parke modelidir. Kullanım açısından pratik olan bu modeli evin dilediğiniz yerine rahatlıkla kullanabilirsiniz. Artık ev ve iş yerlerine laminant parke yaptırmak eskisi kadar zahmetli olmaktan çıkmıştır. Laminant parkelerin kolay döşenebilir olması insanların zemin kaplamadaki öncelikli tercihi olmasını sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder