Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Kapı Kolu Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Kapı Kolu Modelleri

Kapı kolları insanların çok fazla özen göstermediği fakat evdeki en ince ayrıntılardan birisidir. Evin genel dekorasyonunu etkileyen bu ürünler özenle seçildiği takdirde evde göze hoş gelen görsel bütünlükler sağlamaktadır. Parke zemini olan ve evin genel dekorasyonu ahşaptan oluşan evler için en gözde kapı kolu modeli ahşap kapı kollarıdır. Bu modeller ile evin içerisindeki dekorasyona katkı sağlayabilirsiniz. Ahşap kapı kolları ile sadece odaları değil evin tüm alanını dekore edebilirsiniz.



Topuz, pirinç gibi kapı kolu modellerinin yanı sıra paslanmaz ve alüminyum modelleri ile kullanıcılara birçok alternatif sunmaktadır. Eskisi gibi klasik modellerin yanı sıra dekorasyon dünyasının gelişmesi ile birlikte kapı kolu modelleri de her geçen gün giderek farklı boyutlara ulaşmaktadır. Daha modern çizgiler taşıyan yeni kapı kolu modelleri renkli ürünleri sayesinde her zevke hitap edebilmektedir. Özellikle genç odası dekorasyonunda yeni çıkan renkli kapı kolu modelleri sayesinde dilediğiniz dekorasyon modeline sahip olabilir ve odanızda istediğiniz dekoratif bütünlüğü oluşturabilirsiniz.


Kapı Kolu Modelleri



Günümüzde ev ve iş yerlerinde en gözde kapı kolu modeli alüminyum kapı kollarıdır. Oldukça şık duran bu modeller kullanışlı olması ve uzun yıllar kullanılabilmesi sayesinde birçok kişinin kapı kolu seçiminde gözdesi haline gelmiştir. Metal modeller ile insanların ilgisini çeken kapı kolları bulundukları ortama kattığı hava ile farklı ortamlar yaratmanızda sizlere büyük yardımcı olacaktır. Firmaların kurumsal kimlik oluşturmalarında en çok dikkat ettiği nokta olan iş yeri dekorasyonunda bu kapı kollarının yeri oldukça önemlidir.



İnsanların ev ve iş yerinde yeni gözdesi cam kapı kollarıdır. Oldukça şık duran bu modeller her tarzdaki dekorasyona uyum sağlaması sayesinde dekoratif bütünlüğü sağlamadaki, insanların en çok tercih ettiği model olmaktadır. Özellikle işletme ve büyük firmalarda tercih edilen bu modeller bulundukları ortama kattığı hava ile insanların kapı kolundaki yeni tercihidir. Bu modellerin yanı sıra insanların dikkati çeken bir diğer model ise farklı tasarımlardan oluşan kapı kollarıdır. İnsan elinin demire dökülmüş halinden oluşan bir kapı kolu ile evinde farklı bir dekorasyon oluşturmak isteyenlere bunun gibi daha birçok ilginç kapı kolu modeli eşlik etmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder