Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Filli Boya Renk Kartelası

8 Temmuz 2012 Pazar

Filli Boya Renk Kartelası

İnsanlar evlerinde duvar boyası yaparken artık firmaların çıkarmış olduğu sabit renkleri değil de kendi istedikleri renk karışımlarını kullanarak duvarlarını boyamayı tercih etmektedir. Düz beyaz bir boya içine dilediğiniz renk tüplerinden karışım yaparak istediğiniz renklere sahip olabilirsiniz. Bu sayede dekorasyonunuza yön vermeniz daha kolay bir hal almaktadır. Filli boya renk kartelasındaki dilediğiniz renge sahip olabilmek için uygun oranlarda boya içine dökeceğiniz renk tüpleri ile istediğiniz renk tonlarına sahip olabilirsiniz.


Dış cephe dekorasyonu yapmak isteyen ve evini boyamak isteyenlerin en çok beğendiği renk tonlarına sahip olan filli boya renk kartelası bünyesindeki renkler ile dış cephe dekorasyonuna farklı bir boyut getirmektedir. Koyu renklerden açık renklere kadar birçok renk çeşidine sahip olan filli boya renk kartelası bu sayede insanların dilediği gibi dekorasyon yapmasına yardımcı olmaktadır. Dış cephelerinde farklı bir hava yakalamak isteyenler için uygun renkte ürünleri olan filli boya insanların boya tercihinde ilk sıralarda olması ile kullanıcılarına geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.



Filli boya renk kartelasının Muresko Silakril Silikonlu Dış Cephe Boya Renk Kartelası ürünleri arasında dilediği renklere sahip olabilen insanların filli boyanın bu renk çeşidinin yanı sıra ürünlerindeki kalite sayesinde tercih sebebi haline gelmektedir. Özellikle evlerin iç dekorasyonunda kullanılan boyaların kullanışlı ve uzun ömürlü olması insanların en çok dikkat ettiği noktalardan birisidir. Bu boyaların kolayca temizlenebilmesi ve silinebilir olması insanların boya seçimindeki en çok dikkat ettiği noktalardan birisidir. Filli boya renk kartelasındaki ürünlerin bir diğer özelliği ise kullanıcılarının bu tarz isteklerine rahatlıkla yanıt verebilmesidir. Filli boya renk kartelasındaki ürünler ile insanlar evlerinde daha ferah ve kullanışlı duvarlara sahip olabilmektedir.



Mimari tasarımlar için oldukça uygun ürünleri olan filli boyanın, renk kartelasındaki ürünlerin mimari yapılara ve her türlü dış cephe dekorasyonuna uygun olması mimarların, dekoratörlerin ve diğer taşeronların boya seçiminde ilk sıralarda gelmesini sağlamaktadır. Filli boya renk kartelası ile dilediğiniz renk tonlarına sahip olarak dekorasyonunuza farklı bir yön verebilir ve oluşturmak istediğiniz dekoratif bütünlüğü bu sayede sağlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder