Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Balkon Dekorasyonu

8 Temmuz 2012 Pazar

Balkon Dekorasyonu

İnsanların özellikle yaz aylarında en çok vakit geçirdiği yerlerden biri olan balkonlar, artık eskisi gibi bir depo şeklinde değil de daha çok değerli vakitlerin geçirildiği en gözde dinlenme yerlerinden biri haline gelmiştir. Bu mekanları dekore ederek keyifli zamanlar geçirmeyi düşünenlerin yeni gözdeleri şık ve kullanışlı balkon dekorasyonlarıdır. Çoğu birey balkonlarını yeşillendirerek dekore etmeyi tercih etmektedir. Birbirinde güzel çiçekler ile balkonlarını süsleyen insanların yeni gözdelerinden biriside tüm balkonu kaplayan sarmaşıklardır.


Balkon dekorasyonu denilince ilk akla çiçek ve yeşillendirme gelse de artık yeni çıkan dekorasyon ürünleri sayesinde farklı boyutlara ulaşmaktadır. Oturma gruplarından salıncaklara kadar birçok çeşitte ürünü rahatlıkla bulabileceğimiz bahçe dekorasyonunda günümüzde en çok tercih edilen ürün salıncak şeklindeki koltuk ve sandalyelerdir. Balkon dekorasyonu için oldukça uygun olan bu modeller, insanların yaz aylarında balkonlarında keyifli vakitler geçirerek dinlenmelerini ve çocukların eğlenmelerini sağlamaktadır. Çeşitli renk ve modelde kolaylıkla bulabildiğimiz bu ürünler sayesinde balkonlara farklı bir hava katabilirsiniz.


Günümüzde en çok tercih edilen balkon dekorasyonu ürünlerinden bir diğeri ise modern hamaklarıdır. Oldukça kullanışlı ve keyif verici olan bu ürünler ile bahçenizi oldukça eğlenceli ve kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Modern hamak ve benzeri diğer ürünleri bahçe dekorasyonunuzda kullanarak günün yorgunluğunu atabileceğiniz hatta yaz aylarında sıcaklardan bunalarak geceyi rahatlıkla geçirebileceğiniz evinizin en gözde yerlerden biri haline getirebilirsiniz. Hatta balkonunuzu cam ile kapatarak sadece yaz aylarında değil kış aylarında da kullanabilirsiniz. Son derece şık duran cam kaplama ile farklı bir balkon dekorasyonuna sahip olabilirsiniz.

Balkon Dekorasyonu



Yaz kış kullanabileceğin bir balkona sahip olmak istiyorsanız cam balkon modelleri kullanılabilecek en ideal balkon dekorasyonu modeli olabilir. Cam ile etrafını kapattığınız balkonunuzun içerisine barbekü ve yemek masası ekleyerek ailecek vakit geçirebileceğiniz son derece hoş ortamlara sahip olabilirsiniz. Zeminini fayans ile kaplayacağınız balkonunuza şık bir barbekü ilave edebilir, bunlara uygun bir masa takımı ile eşlik ederek göze hoş gelen ve kullanışlı bir balkon dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Zemini fayans yerine halıfleks ve benzeri ürünler ile kaplayarak istediğiniz dekorasyon modelini de oluşturabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder