Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Amerikan Mutfak Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

Amerikan Mutfak Modelleri

Amerikan Mutfak Modelleri ya da ülkemizde en çok ifade edildiği şekli ile Açık Mutfaklar kimileri tarafından tercih edilmiyor olsa da gerek görünüm gerekse kullanım açısından oldukça avantajlıdırlar. Özellikle doğru mutfak ürünleri kullanıldığı taktirde hem bir çok kişinin şikayet ettiği hususlar ortadan kalkmış olacak hem de ailenizden yada misafirlerinizden uzaklaşmadan yemek yapma zevkine erişebileceksiniz.
Mutfak Modelleri

Amerikan Mutfaklar, salon ile mutfağın duvar ile ayrılmadığı açık mutfak tarzında dekore edilmiş mutfaklardır. Kimileri yemek kokularının odaya da yayılması nedeni ile bu tarz mutfakları tercih etmiyor olsa da güçlü bir aspiratör kullanımı ile bu sorun ortadan kalkmaktadır.
Amerikan Mutfak Modelleri

Amerikan Mutfak Modellerine baktığımızda hem modern hem de klasik çizgilerde dekore edilmiş zevkinize ve kullanım alanınıza uygun modeller bulunmaktadır. Zengin renk seçeneği ile birlikte ankastre ürünler kullanılarak şık bir Amerikan Mutfak sahibi olabilirsiniz.


Bayanların gününün çoğu zamanının mutfakta geçtiği göz önüne alınırsa mutfakta bulunduğunuz her dakika ailenizden ya da misafirlerinizden uzak geçmektedir. Sevdikleriniz ile sohbet ederek, onlardan ayrı kalmadan mutfağınızda yemek yapmanın zevki sanırım paha biçilemezdir. Özellikle küçük evlerde dar ve kullanışsız bir mutfak yerine Amerikan Mutfak yaptırarak hem mutfağınızı genişletebilir hem de salonunuzun daha geniş ve aydınlık olmasını sağlayabilirsiniz.



Amerikan mutfağın beraberinde getirdiği dezavantajların başında yemek kokularının odaya ve tüm eve yayılmasıdır. Bunun önlenebilmesi için çok güçlü bir aspiratör tercih etmelisiniz. Mutfakta oluşan dağınık görüntüyü engellemek için ise mümkün olduğunca mutfağınızı temiz tutmanız gerekmektedir. Ayrıca Mutfak ile salon arasında yer alan masanın tezgah boyundan biraz daha yüksek olması da istenmeyen görüntülere az da olsa engel olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder