Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Yılı En Gözde Halı Modelleri

8 Temmuz 2012 Pazar

2012 Yılı En Gözde Halı Modelleri

Yeni yıla girmemiz ardından bu yılın en gözde halı modelleri de şimdiden şekillenmeye başladı. Bu sene halı modelleri arasında en gözde ürünler kaşmir ve deri halı modelleridir. Her geçen gün kullanıcı sayısını giderek arttıran kaşmirden ve deriden yapılmış halı modelleri 2012 yılı en gözde halı modelleri arasında yer almaktadır. Tamamen tasarım harikaları olan bu yeni halı modelleri 2012 yılında evlerin zeminini süsleyen en gözde ev eşyaları arasında yer almaya aday durumda. Oldukça şık ve kullanışlı olan yeni halı modellerinin farklı renk tonlarından ve kesimlerinden oluşan modelleri sayesinde evlerinde yeniden dekorasyon yapmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlamaktadır.


2012 yılı en gözde halı modelleri arasında kendi gösteren ve insanların en çok dikkatini çeken bir diğer model ise 3 boyutlu halı modelleridir. Oldukça farklı tasarımlara sahip olan bu halı modelleri ile artık evlerin dekoratif duruşu çok farklı bir hal almaktadır. Oldukça gösterişli ve görsel değerlere sahip olan bu halı modelleri 2012 yılında insanları en çok cezp edecek halı modelleri arasında yer almaktadır. Her zevke hitap eden bu modeller maliyet açısından da oldukça uygundur.
Halı Modelleri



İş yerlerinde farklı bir ortam oluşturmak isteyenlerin halı seçimi konusunda en çok tercih ettiği model deri halı modelleridir. Oldukça şık ve kullanışlı olan halı modelleri 2012 yılında da insanların en gözde halı modellerinden biri olmaya devam edecek gibi görünmektedir. Sürekli yeni modelleri ile insanların karşısına çıkan bu halı modelleri, geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğu için insanların iş yeri dekorasyonunda en büyük yardımcılarında biri olmaktadır. Her türlü zevke hitap eden bu halı modelleri geçmişte olduğu gibi bu senede modasını yitirmeyecek gibi duruyor.



Daha çok genç odalarında kullanılan puzzle desenli halılar, yeni çıkan modelleri ile 2012 yılı en gözde halı modelleri arasında kendine yer bulmaktadır. Oldukça eğlenceli ve şık bir görselliğe sahip olan bu halı modelleri gençlerin odalarını süsleyen en gözde dekorasyon eşyaları arasında yer almaktadır. Sadece genç odalarında değil mutfak ve banyolarda da rahatlıkla kullanılabilen bu puzzle desenli halı modelleri bu yılın en iddialı halı modelleri arasında kendini göstermektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder