Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Yuvarlak Yatak Odası Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Yuvarlak Yatak Odası Modelleri

Son zamanlarda yatak odalarında en çok tercih edilen yatak modellerinden biride yuvarlak yatak odası modelleridir. Kendine has havası ve duruşu ile bambaşka bir yatak odası dekorasyonu yaratan bu model su ve hava ile doldurulmuş modelleri ile insanların yeni gözdeleri haline gelmektedir. Yatak odalarında farklı bir hava oluşturan bu model şıklığı ile yatak odalarında dekorasyon yapmak isteyenlerin en çok ilgi gösterdiği model olmasını sağlamıştır. Özellikle modern dekorasyonun yatak odasındaki simgesi haline gelen bu model, yatak odalarında oluşturduğu atmosfer ile insanların büyük beğenisini kazanmıştır.



Yatak odanıza koyacağınız yuvarlak yatak odası modeline birde televizyon ekleyerek yatak odanızda keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Oldukça konforlu olan bu yataklar sayesinde insanlar uzun süre yatarak keyifli vakitler geçirmekte ve günün yorgunluğunu en iyi şekilde üzerlerinden atabilmektedir. İhtişamı ile yatak odasında şık bir görünüm oluşturan yuvarlak yatak modellerinin en çok beğenilen noktası yatağın daire şeklinde olması sayesinde oldukça kullanışlı olmasıdır. Yatak odasında farklı bir tasarım modeli uygulamayı tercih edenler için oldukça ideal olan bu ürünler, kullanılan malzeme yapısı ile de uzun yıllar boyu kullanılabilmektedir. Alt tarafı genellikle ahşaptan oluşan bu yatak modelinde hem kalite göz önüne alınmış hem de konfora oldukça fazla önem verilmiştir.


Yuvarlak yatak odası modellerinde geçtiğimiz yıllarda göze çarpan noktalardan birisi bu modellerin eskisi gibi düz renklerin kullanılması yerine daha canlı renklerden oluşmasıdır. Özellikle kırmızı rengini ön plana çıkaran bu yatak modelinde kırmızının yanı sıra siyah, krem ve bej renkleri de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kahverengi ile krem renginin uyumunu yakalayanlar yatak odası dekorasyonunda yuvarlak yatak odası modelleri ile oldukça çekici dekorasyonlara sahip olabilmektedir.

Her kesime hitap edebilen bu yatak modelleri ilk çıktığı zamanlardaki gibi yüksek maliyetler gerektirmemektedir. Uygun maliyetinin yanı sıra her zevke hitap edebilen yuvarlak yatak odası modellerinin en çok beğenilen yönlerinden birisi yatakların yere yakın olmasıdır. Son zamanlarda moda olan yere yakın yataklar insanların yatak odalarında en fazla tercih ettiği model olmaktadır. Yuvarlak yatak odası modellerinin oldukça geniş ve yere yakın olması insanların tam da hayallerindeki yatak odalarına sahip olabilmelerini sağlamaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder