Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Pike Takımı Dantel Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Pike Takımı Dantel Modelleri

Bayanların yıllardır vazgeçemediği danteller artık pike takımlarında karşımıza çıkmaktadır. Farklı desenleri ve kendine has havası ile farklı bir dekorasyon modeli olan danteller pike takımları ile birleştiğinde daha şık ve kullanışlı hale gelmektedir. Birbirinden farklı modelleri ile tüm pike takımlarına eşlik eden dantel modelleri, genellikle kare ve yuvarlak desenlerden oluşmaktadır. Pike takımlarında kullanışlı olması açısından daha çok kareyi tercih eden bayanların birçoğu da oval kesimleri tercih etmektedir. Yastık ve yorgan olmak üzere tüm yatak odası eşyalarında tercih edilen dantel modelleri, günümüzde en çok pike takımlarında kullanılmaktadır.


Yeni pike takımı dantel modellerinde insanların en çok ilgisini çeken noktalardan birisi her zaman beyaz ipliklerden yapılan dantellerin artık daha canlı renk tonları ile yapılarak pike modelleri ile buluşmaktadır. Bayanların yatak odası dekorasyonunda en çok tercih ettiği renklerin başında gelen kırmızı ve tonları, yeni pike takımı modellerinde de öne çıkmaktadır. Özellikle dantelli modellerde daha yoğun bir şekilde kullanılan kırmızı, sadece pikelerde değil takımın dantel olan yerlerinde de sıkça kullanılmaktadır.


artık modern dekorasyonda bile kendine yer bulabilen dantelli pike takımları, bu özelliği sayesinde kendini de sürekli geliştirmektedir. Her geçen gün farklı modeller ile kullanıcı karşısına çıkan pike takımı dantel modelleri, 2012 yılında yatak odası dekorasyonuna damgasını vuracak gibi görülmektedir. Fiyatları oldukça uygun olan bu modeller, her kesime hitap edebilmektedir. Her zevke ve modele uygun ürünleri bulunan pike takımı dantel modellerinin en çok beğenilen yanı ise insanların istedikleri modeldeki ürüne kolay bir şekilde sahip olabilmesidir. Hatta istediği ürünü bulamayan hanımlar, kendileri istedikleri dantel modelini yapabilmektedirler.



Yatak örtülerinin, yastıkların ve diğer eşyaların genellikle kenarlarında bulunan bu dekoratif işlemeler artık pike takımlarının vazgeçilmez aksesuarları haline gelmektedir. Tamamen dekorasyon amaçlı yapılan bu ürünler insanların yatak odası dekorasyonundaki ihtiyaçlarına yardımcı olmaktadır. Bu dantelli pike takımları ile oluşturmak istediğiniz yatak odası dekorasyonuna daha kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Üstelik çok fazla maliyetler harcamanıza gerek kalmaz. Bütçenize uygun bir model ile sahip olmak istediğiniz dekorasyon modeline kavuşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder