Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Mor Salon Tasarımları

27 Haziran 2012 Çarşamba

Mor Salon Tasarımları

Ömrümüzün yaklaşık üçte ikisini geçirdiğimiz mekanların rengi yaşam alanındaki mutluluğunuz ve huzurunuz için oldukça önemlidir. Sizin için salon dekorasyonunda seçtiğim dört renkden birincisi ve benim en sevdiğim dekorasyon rengi mor . Mor renk, itibarı, asaleti, kendine güveni simgeler. Asil insanların eski zamanda mor giydiğini duymuştum. Ruhsal enerji ve sezgilerin rengi olduğu için mor tutkusu olan insanların mutlaka sanatsal bir yetenekleri olduğu söylenir. Morun açık tonlarını çalışma odası ve yatak odasında kullanabilirsiniz. Ev dekorasyonunda parlak renklerle kullanmamalısınız. Size önerim mor ve lila renginin yanında gri ve tonlarını kullanmanızdır.



Mor köşe takımı fuşya yastıklar ile hareketlendirilmiş. Ayrıca duvardaki panoda salona derinlik katmış.



Lila ve mor ikisi bir arada şık ve sade mekanlar için ideal. Duvar, açık lila perdeler daha koyu olsaydı dahada iyi olabilirdi.


Az aksesuar büyük koltuklar fazlalıklardan kurtulmak isteyenler için. Ayrıca duvar renginin açık olması odaya genişlik katmış. Ne dersiniz?



Klasik koltuklar, mor renk kaplanarak muhteşem bir görüntüye sahip olmuş. Duvardaki işçilikli aynada salonu daha zengin göstermiş sanırım. Söylediğim gibi mor ve grinin uyumu müthiş.



Sade, küçük mekanlarda kullanabileceğiniz bir model.
Ama ben mor sehpaya bayıldım….

Unutmayın ev tasarımınızda fazla renk ne kadar uyumsuz olsa da az renk de dengesizlik yaratır. Ancak uyumlu bir dekorasyon için tamamlayıcı aksesuarlar şart. Kolay Gelsin.

0 yorum:

Yorum Gönder