Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Mondi Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları

14 Haziran 2012 Perşembe

Mondi Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları

Mondi oturma grubu modelleri , ilgi ve rağbet ürünler arasında yerini almış vaziyette.Mondi oturma grubu modelleri arasında : kanepeler, koltuk takımları, maksi takımlar, delüx takımlar, köşe takımları,tv koltukları yer almakta.Oldukça fazla ürün çeşidi Mondi Mobilya'nın bünyesinde bulunmakta.Birbirinden güzel bu ürünleri çok seviceksiniz.İstediğiniz ürünü , Mondi oturma grubu modelleri arasında bulabileceğinize şüpheniz olmasın.Klasik ve modern tasarımlara sahip oturma grubu modelleri ile Mondi Mobilya , gözünü alabilir.

Bu bol çeşit arasında ; seçip , size sunacağımız Mondi oturma grubu modelleri ve fiyatlarına göz atın.





Mondi Lima koltuk takımı... Yuvarlak hatlı kıvrımlara sahip olan bu oturma grubu modeli vizon ve zen tonları ile tasarlanmış.Oturma grubunun ayakları , modern bir görünüm sunmakta.İlgilerin üzerinde olduğu bu oturma grubu modelinin fiyatı , 3499 TL.




Mondi oturma grubu modelleri arasında yer alan Genova koltuk takımını inceliyorsunuz.Kapiçino renk tonuna sahip olan bu oturma grubu , ahşap ince detaylar ile oldukça hoş bir görünüm elde etmiş.Ürünün fiyatına hemen bakıyoruz.Genova koltuk takımının fiyatı : 3500 TL .




Beyazlığın zarifliği ve şıklığı , Mondi Espano koltuk takımında... Siyah ince detaylar ile hoş bir görünüm elde edilmiş.Derinin de kullanıldığı bu oturma grubu modelinin fiyatı 3639 TL.




Mondi Mobilya'dan , Luis maksi takım... Sezonun hit renklerinden olan mor ve beyaz bu oturma grubu modeline çok iyi işlenmiş.Ürünün sahip olduğu ayaklar ile görsel bir şölen sunulmakta.Ürün 2263 TL gibi bir fiyatla karşımıza çıkmakta.




Mondi oturma grubu modelleri arasında yer alan diğer bir ürün , Luis midi takım.Bu oturma grubunun fiyatı 2314 TL.




Bembeyaz bir evde , bu oturma grubu modellerine yer verebilirsiniz.Sahip olduğu renk ile dikkatleri üzerine çekebilecek bir model.Mimoza delux takım olarak adlandırılan bu ürün , 2995 TL ile alıcı karşısına çıkmakta.




Mondi Point köşe... Bu ürün 2880 TL gibi bir fiyatla satışa sunulmakta.




Mor sevenlere , Mondi Rio köşe takımı modeli.Ürünün sahip olduğu köşe ünitesi hem sağda hem de solda kullanılabilir.Rio köşe takımının fiyatı, 2000 TL.





Son olarak incelediğimiz , Mondi oturma grubu modeli.Sevilla Midi Delux takım olarak adlandırılan bu ürün 2246 TL gibi bir fiyatla karşınızda.

0 yorum:

Yorum Gönder