Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Lüks Mutfak Dekorasyonları

11 Haziran 2012 Pazartesi

Lüks Mutfak Dekorasyonları

Mutfaklarla ilgilenenler bayanlar olduğuna göre her mutfak tasarımcılarda her kadının zevk ve tarzına göre mutfak modellerini tasarlayarak onların önüne sunuyor. Ankastre mutfaklar, hazır mutfaklar ve değişik tasarımlarda mutfak örneklerini her kadın tarzına göre kolaylıkla bulabilirler.
Hazır mutfaklarda en trend olan mutfak modeli yuvarlak oval mutfaklar daha çok tercih edilir oldu. Bu tarz oval tezgahlı mutfaklar teknoloji olanaklarını bayanlara sunuyor. Ankastre mutfaklarda fırın, buşaşık makinesi ve lavaboların engin olması mutfağın kullanım açısından basite indirgenerek bayanlara kolaylık sağlanmış.Renk bakımından ise sınır tanımayan hazır mutfaklarda siyah ve beyazın şıklığı herkes tarafından daha çok beğeniye uğradı.

Lüks mutfak tasarımları


2012 pembe mutfaklar


Büyük ve hazır mutfaklarda istediğiniz renkte mutfak modelini bulabilirsiniz. İster açık tonlarda ister koyu ve ağır renkleri kullanarak mutfağınızı istediğiniz şıklığa kavuşturabilirsiniz.


ahşap modelli mutfak dizaynları


Görüldüğü gibi çok farklı tasarımlardaki mutfaklar oldukça reabet görüyor. Hiçbir zaman modası geçmeyen ahşap her yıl mutfaklarda güzelliğini ortaya koyuyor.


cok şık mutfak modelleri


Mutfağın beyaz ankastre olması şıklığı ve sadeliğ birlikte geitiriyor. Hazır mutfaklarda hemen hemen her mutfak için ideal olmasada çoğu mutfaklara göre uyarlanarak tasarlandığı için hazır mutfak seçmekte pekte zorlanmayacaksınız.


en güzel mutfak dekorasyonu


Pembe ve morun şirinliği mutfaklara çok güzel yansımış. Hazır mutfak modellerini geniş çaplı olarak sizlere resimler halinde anlatıyoruz. Hazır mutfaklar hem kullanım açısından hem ekonomik açısından diğer mutfak modellere göre daha ucuz ve dhaa kullanışlıdır.


mavi renkli mutfak örnekleri modelleri


İşte en şık ve göz alıcı mutfak modelleri. Gece mavisi ile tasarlanmış mutfak tezgahı oldukça büyülüyor. Tezgah ve dolap arasındaki kalan bölüme ise gizli ışıklandırmalar yapılarak daha şık bir hale geitrebilirsiniz.


renkli mutfak dolapları


Mutfaklarında tezgah dolaplarının sade olmasını istemeyenler için böyle bir dolap modeli yaptırarak mutfaklarına renk katabilirler. Alttaki mutfak modeli ise tamamen farklı tasarımlarla yapılmış bir mutfak modeli hem rengi olsun hemde dizaynı olsun diğer modellerden çok daha farklı bir yapıya sahip.


siyah beyaz mutfak modelleri


Siyah ve beyazın buluşması insanları adeta büyülüyor. Sadece mutfaklarda değil diğer evin bölümlerinde de siyah ve beyazın kullanılması eve şıklık getiriliyor.

son moda mutfak modelleri resimleri


Mutfaklarda ahşap dolaplar veya ahşap tezgahların bulunması estetik açısından oldukça zengin duruyor. Hem sade hemde şık bir mutfak görüntüsü veren bu tarz mutfaklar herkes tarafından beğeniye uğradı.

yeni trend mutfak dekorları

Utra lüks ve farklı tasarımlı mutfak modelleri bayanların ilgisini oldukça çekeceğe benziyor. Aslında bayanların belli bir renk isteği yoktur sadece şık tasarımlı ve modern bir görüntü vermelerini daha çok isterler. Yukardaki modeller lüks mutfaklara örnektir.

yeşil renkli mutfak modelleri

Mutfaklarda sadece bayanlar zamanlarını geçirdikleri için onlarım zevk ve tarzına göre bir mutfak tasarlanmalıdır ve rengide o bayana göre hitap etmelidir. Eğer heryeri renkli istiyorsa canlı renklerle mutfağı döşeyip renkli bir mutfak modeli yaratabilirler.

0 yorum:

Yorum Gönder