Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Genç Odası Tasarımları

29 Haziran 2012 Cuma

Genç Odası Tasarımları

Gençlerin kendilerine ait ve en özel yerleri olan odaları yeni genç odası tasarımları ile farklı boyutlara taşınmaktadır. Oldukça tasarım çizgilerine sahip olan bu modeller gençlerin odalarını süsleyen yeni gözdeleri haline gelmektedir. Şıklığının yanı sıra oldukça kullanışlı olan bu modeller gençlerin hemen hemen tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Kimi zaman gençlerin ders çalışması için kimi zaman ise eğlenmesi için oldukça uygun modellere sahip olan genç odaları yeni tasarımları ile gençlerin odalarını süsleyen en gözde eşyalar olmaktadır.

Genç Odası Tasarımları


Yeni çıkan genç odası modellerinde en çok ilgi gören tasarımlardan birisi merdivenli yataklara sahip olan genç odası tasarımlarıdır. Oldukça şık bir duruşa sahip olan bu modeller odanın içerisinde yer tasarrufu da sağlamaktadır. Yatağın alt kısmını çalışma bölümü olarak kullanabilen gençler, bu modeller sayesinde odalarında istedikleri gibi dekorasyon yapabilmektedirler. Odalarında yeterli yere sahip olan gençler, bu modelleri rahatlıkla tercih edebilmektedir. Genç odasına merak salan çocukların en çok tercih ettiği yatak modellerinden biriside araba şeklindeki yataklarıdır.


Yeni genç odası tasarımlarında gençlerin en çok beğendi noktalardan birisi şık kütüphanelerdir. Farklı renklerden oluşan şık kütüphane modelleri kullanışlı olmaları ile genç odalarında kendine farklı bir yer edinmektedir. Kütüphane ve çalışma masalarının bütün şeklinde bünyesinde bulunduran genç odası takımları, gençlerin istedikleri gibi dekore edebilecekleri malzeme yapısına sahip olması ile büyük beğeni kazanmaktadır. Gençler kendi istedikleri renk ve modeldeki ürünlere sahip olarak istedikleri genç odası dekorasyonunu diledikleri gibi gerçekleştirebilmekteler.



Alışılagelmiş renklerin dışında farklı renk tonlarına sahip olan yeni genç odası tasarımları, şık ve gösterişli duruşu ile gençlerin son zamanlarda sahip olmak istediği dekorasyon modelleri arasında yer almaktadır. Sıradan görünümden hoşlanmayan ve kendi duruşunu odasına yansıtmak isteyen gençler yeni genç odası tasarımları ile aradıklarını bulabilmekteler. Genç odası tasarımları sadece yatak ve dolaplardan değil komidin, sehpa ve diğer ufak mobilyalardan da oluşmaktadır. Genç odalarını oldukça kullanışlı hale getiren bu yeni mobilyalar farklı tasarımları ile gençlerin rüyalarını süslemeye devam edecek gibi görünüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder