Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Gazetelik ve Abajur Modelleri

29 Haziran 2012 Cuma

Gazetelik ve Abajur Modelleri

Modern dekorasyonda aksesuarların yeri oldukça önemli olmaya başlamıştır. Artık herkes ev dekorasyonu yaparken her ne kadar mobilyalara özen gösterse de en çok dikkat ettiği noktalardan biriside aksesuar seçimidir. Kütüphane ve kitaplık modellerinin yanı sıra son zamanlarda büyük ilgi gören dekoratif aksesuarlardan biride gazetelik modelleridir. Oldukça kullanışlı olan bu modellerin dekoratif açıdan farklı bir görsellik oluşturması insanların bu modellere olan yönelimlerini arttırmaktadır. Metal, ahşap ve cam olmak üzere birçok çeşitte ürünün bulunan gazetelik modelleri, modern dekorasyonun yeni gözdelerinde biri haline gelmektedir.



Özellikle ahşap modelleri ile oldukça sık tercih edilen gazetelik modelleri, farklı dekoratif çizgi ve desenler taşıyan modelleri ile evlere bambaşka havalar katmaktadır. Aksesuar dünyasına farklı bir anlayış kazandıran gazetelik modelleri, ilginç tasarımlardan oluşan ahşap modelleri ile büyük ilgi görmektedir. Ahşap modellerin kumaş ile kaplanmış ürünleri, gazetelik modellerinde en çok tercih edilen bir diğer modeldir. Kumaş ya da sticker tarzı ürünler ile ahşap gazeteliklerini kaplayan bireyler, bu sayede hem kullanışlı hem de görsel değeri oldukça yüksek olan ürünlere sahip olabilmektedir. Üstelik bu ürünler sayesinde istediği dekorasyon modeline katkılarda bulunabilmektedir.


Gazetelik modellerinin yanı sıra dekorasyon dünyasında kendine özel bir yere sahip olan aksesuar modellerinden biriside aydınlatma ürünleridir. Özellikle gece lambaları her evde yer alan önemli aydınlatma ürünlerinden biri haline gelmiştir. İç dekorasyonda oldukça yoğun bir ilgiye uğrayan abajur modelleri kullanışlılığının yanı sıra özellikle çocuk odaları için olan modelleri ile büyük beğeni toplamaktadır. Üzerinde farklı desen ve resimler taşıyan abajur modelleri, çocukların odalarında görmekten zevk aldığı nadir ürünlerden biridir. Üstelik oldukça kullanışlı olması sayesinde çocuk odasında kullanılabilecek en ideal dekorasyon aksesuarlarından biridir.

Gazetelik ve Abajur Modelleri



Yeni çıkan abajur modellerinde dikkat çeken özelliklerden birisi, cam ve kumaş modellerinin yoğun olarak kullanılmasıdır. Camın şıklığını tüm evin içine yaymak isteyenler yeni abajur modelleri sayesinde bu isteklerini yerine getirebilmektedir. Kumaş modelleri ile evleri şenlendiren yeni abajur modelleri, evin tüm alanlarında kullanılabilmesi sayesinde herkesin beğenisini kazanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder