Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: Bellonadan Bonita Genç Odası

29 Haziran 2012 Cuma

Bellonadan Bonita Genç Odası

Kız çocuklarının yeni gözdelerinden birisi Bellonanın Bonita genç odası modelidir. Farklı tasarım yapısı ve neşeli renk tonu ile genç kızları kendine hayran bırakan Bonita genç odası, farklı ürün yapısı ile konfor ve görselliği kullanıcılarına bir arada sunmaktadır. Mobilyaların ve rafların pembelerden oluşması genç kızların bu modelde en çok beğendi özelliklerden biridir. Beğeni alan noktalardan bir diğeri ise Bellona Bonita genç odasındaki yıldız ve kalp desenlerinden oluşan mobilyalardır. Odaya bambaşka hava katan bu mobilyalar ortama kattığı canlılık ile genç kızların gözdesi haline gelmektedir.



Bellona Bonita genç odasında dikkat çeken ve büyük beğeni alan ürünlerden biriside çalışma masasında bulunan aydınlatma modelidir. Oldukça kullanışlı olan bu model odayı şık bir şekilde aydınlatmasıyla birlikte kattığı görsellikler sayesinde genç odasında olması gereken birçok özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Bellona bonita genç odasındaki mobilyaların kapaklarında bulunan farklı tasarımlar bu genç odasının çizgisini en iyi taşıyan unsurlardan biridir. Bu kulp odaya kattığı hava ile ortamı daha da neşeli hale getirmektedir.



Genç kızların vazgeçilmezi olan aynalar bu modelde de unutulmamış. Dolapların içinde bulunan aynalar genç kızların bu modelde en çok beğendiği noktalardan biridir.Genç odası takımının duruşunu gözler önüne seren bu özellik Bellonanın kalitesini bir kez daha göz önüne sermektedir. Kendine has tasarımı ile sektördeki öncü firmalar arasında olduğunu gösteren Bellona, Bonita genç odası takımı ile genç kızların odasına bambaşka bir hava katmayı hedeflemiştir. Pembe ve tonlarını boğmadan kullanmayı başarabilen Bellona, Bonita genç odası takımında şıklık ve konforu bir arada sunarak genç kızları kalbinde taht kurmayı düşünmektedir.

Bellona Genç Odası



Bu modeli farklı kılan özelliklerden biriside yatağın baş ucunda bulunan deri kaplama yatak başlığıdır. Birçok yerde olduğu gibi derinin karizmasını başarı ile kullanan Bellona, Bonita modelinde de beyaz deri başlığı kullanarak görselliği fazlasıyla arttırmaktadır. Deri başlığın yanı sıra rafların hareket edebilmesi bu modeli diğer genç odası takımlarından ayırın farklı bir özelliktir. Bu sayede genç kızlar odalarını istediği gibi dekore ederek daha kullanışlı alanlara sahip olabilmektedir. Bellona ürettiği tüm ürünlerinde olduğu gibi Bonita genç odası ile gönüllerde taht kurmaya ve genç odası takımında vazgeçilmezler arasına girmeyi başarmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder