Ev Dekorasyonu | Ev Tasarımı: 2012 Mutfak Renkleri

29 Haziran 2012 Cuma

2012 Mutfak Renkleri

Mutfak dekorasyonuna duvarlardan başlayan insanlar, öncelikli tercihlerini açık renklerden yana kullanmaktadır. Daha çok krem ve tonlarını tercih eden insanlar, mutfak dekorasyonunda son zamanlarda en çok tercih ettiği renklerden biriside yeşil ve tonlarıdır. Krem rengi ile mutfak dekorasyonu yapmak isteyenlerin temel nedenlerinden birisi krem renginin birçok dekorasyon modeline ve mutfak eşyalarına uyum sağlayabilmesidir. Temiz görünümü açısından da oldukça iyi duran krem rengi ferah bir mutfağa sahip olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaktadır.


2012 mutfak renklerinde insanlar daha çok açık renkleri tercih ederek göze hoş gelen mutfak dekorasyonları yapmayı hedeflemektedir. Özellikle sarı ve yeşil renk tonlarını kullanarak daha canlı bir mutfağa sahip olmayı hedefleyenler, mutfak eşyalarını da bu renklere uygun bir şekilde seçmektedir. Canlı renkler kullanarak ortama ferahlık kazandırmak isteyen insanlar boyaların yanı sıra duvar kağıtları ile de şık mutfak dekorasyonları oluşturmaktadır. Birçok zevke ve mutfak dekorasyonuna uygun modellerden oluşan duvar kağıtları son zamanlarda insanların mutfak dekorasyonundaki öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır.



Modern bir mutfak dekorasyonuna sahip olmak isteyenlerin renk seçiminde en çok ilgi gösterdiği model gri ve tonlarının kullanıldığı mutfak renkleridir. 2012 mutfak renkleri arasında kendine farklı bir yer edinen gri mutfaklar, ortamın düzenli bir şekilde dekore edildiği zaman oldukça şık ve asil durmaktadır. Kendine has duruşu ile farklı bir ortam yaratan gri rengi, mutfaklarda kullanıldığı zaman daha başka bir görüntü ortaya koymaktadır. Ankastre mutfak modelleri ile oldukça şık duran gri mutfaklar 2012 yılının en gözde mutfak dekorasyonu olmaya aday durumdadır.



Günümüzde insanların mutfak dekorasyonunda ilgi gösterdiği renkler mor, sarı ve yeşil renkleridir. Oldukça şık ortamlar oluşturan bu renkler, mobilyalar ve mutfak aksesuarları ile uyum olduğu takdirde göze hoş gelen ve insanların keyif alarak vakit geçirdikleri mutfaklara sahip olabilmelerini sağlamaktadır. Bu sayede insanlar mutfaklarını daha kullanışlı hale getirebilmektedir. 2012 mutfak renkleri şimdiden insanların mutfak dekorasyonu oluşturmasındaki en büyük yardımcıları haline gelmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder